keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Mitä tapahtui kun lopetin mielikuvittelun

Follow my blog with Bloglovin
Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi sanoutua irti työpaikastasi ja ostaa menolippu toiselle puolelle maailmaa? Tai oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi juosta maraton? Entä oletko koskaan miettinyt, mikä estää sinua toteuttamasta unelmiasi?
New York

Idea tähän blogiin lähti mielikuvituspoikaystävästä. Hihitellen luin erästä blogia, jonka hassulla kirjoittajalla oli mielikuvituspoikaystävä. Sitten tajusin että ihan yhtä hassu taidan itse olla, koska mullahan oli mielikuvitusblogi. Mielikuvitusblogiini on jo parin vuoden ajan tullut paljon postausideoita, missä kertoilen matkailuun ja juoksemiseen liittyviä juttuja mun mielikuvituslukijoille, jotka on pelkkänä korvana. Kesti aika kauan näitten juttujen pyörittämistä päässä (ja kavereitten väsyneitä korvia vaivaten, sori tyypit!) kunnes välähti, että vaikka oikean poikaystävän hankkimisessa saattaa olla pari mutkaa, oikean blogin perustaminen ei vaadi kun pari näppäilyä!
Koh Lanta, Thaimaa
Tällä hetkellä harjoittelen ensimmäiselle maratonilleni ja syksyllä pakkaan lenkkarit rinkkaan ja lähden menolipun ja working holiday-viisumin kera Balin kautta Australiaan. Näin ollen blogilta odotettavissa seuraavaa: ajatuksia treenaamisesta, matkakuumeilua ja ennen kaikkea huonoa huumoria. Blogilta EI kyseisistä aihepiireistä huolimatta odotettavissa seuraavaa: belfieitä, syväluotaavaa analysointia sykkeestäni päivän lenkin aikana, Coelho-sitaatteja, matkaopastyylisiä asiallisia kuvauksia kohteista - ja niin sitä asiallisuutta ylipäätään. Tervetuloa!

Helsinki
Ja ainiin, nuo aloituksen kysymykset. Kahteen ensimmäiseen saattaa löytyä vastaus tästä blogista, kolmas taas.... mieti sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti